top of page
konyha bútor_tölgyfa 2.jpg

RÓLUNK

Üdvözlöm weboldalunkon!

Tóth Ferenc vagyok. Kérem engedje meg, hogy bemutassam Önnek cégünket:

SZAKÉRTELEM ÉS TAPASZTALAT

Bútorkészítéssel 1994 óta foglalkozom. A közel 30 éves szakmai tapasztalat megszerzése közben igyekeztem a bútorgyártás különféle módszereit, technológiáit elsajátítani, hogy mindenkor mind a kivitelezés minőségében, mind gyorsaságában a piaci trendekhez és Ügyfeleink igényeihez igazodjak. Minden munkatársam felé ugyanez az elvárás, hiszen így fejlődőképes vállalkozásunk és szolgáltatásaink minőségének garanciája is szintén a szakmai tudás és perecizitás.

Ezen idő alatt vált számunkra nyilvánvalóvá, hogy az igazán jelentős fejlődés csakis az egyedi bútor készítés területén lehetséges, ahol a több évtizedes tapasztalat és az egyéni kreativitás kéz a kézben kibontakozhat, hogy az Ön kényelmét szolgálja és környezetét szebbé, praktikusabbá tegye.

HIVATALOS ÉS ÁTLÁTHATÓ

A kezdetektől hangsúlyt fektettünk arra, hogy cégünk Ügyfeleink és a hazai hatóságok számára is korrekt és átlátható módon nyújtsa szolgáltatásait. Munkáink egyik legfontosabb alapja a szaktudás mellett a tiszta és egyértelmű szövegezéssel megfogalmazott szerződések - apróbetűk nélkül! Valamint a pontos, de az ügyfeleink igényeihez illeszkedő pénzügyi és számla ügyintézés, mely szavatolja, hogy minden megrendelőnk az aktuális kedvezményes állami és egyéb támogatásokat igénybe veheti.

Ezzel is szeretnénk hozzájárulni minden kedves Vásárlónk kényelméhez.

SZEMÉLYES KÜLDETÉSÜNK

Mint minden valamire való szakembernek, aki maga is aktívan dolgozik... a hosszú évtizedek alatt számomra is egyfajta belső inspirációt jelentett, hogy azzal foglalkozom, amit szeretek. Az egyedi bútor készítés lehetőséget ad arra, hogy a "fentről kapott" talentumokat az emberek szolgálatába állítsam. A szakmai és anyagi sikeren túl igazán az motivál, hogy minden egyes megrendelésemben a tervezéstől a kivitelezésig valami egyedit, valami különlegeset, valami újat, valami minőségit... valami olyat alkossak, ami az embereket mindenkor örömmel és megelégedéssel tölti el, ha rátekintenek, használják.

Ezért dolgozunk, ezért működik a cégünk - ezért szeretnénk Önnel is dolgozni!

Ügyfeleink mondták

Stefán Sándorné:

"Megrendeltem egy konyhabútort Tóth Ferencnél. Nem volt elképzelésem arról, hogy milyet szeretnék. A helyszíni felméréskor Ő elmondta az elképzeléseit, nagyon jónak találtam a terveket. Az igazi meglepetés akkor ért, amikor megláttam az én konyhámba egyedileg tervezett csodát, amit Ferenc oda varázsolt, természetesen mindent hibátlanul készìtett el. Csodás! Ajánlom, hogy ezt az érzést mindenki megtapasztalja. Köszönöm!"

Kertész Zsolt és Papp Gergő - Infinity Gluténmentes Pékség & Szakbolt:

"Pontosság. Precizitás. Rugalmasság. Kiváló minőségű kivitelezés. Ha a tökéletes bútorodat szeretnéd elkészíttetni, keresd Tóth Ferencet." 

Balogh Melinda:

"Gyors reagálás, pontos érkezés, korrekt munkavégzés, korrekt áron. Precíz mindent elkövet a probléma megoldása érdekében. Bár minden szakember hozzá hasonló lenne. Csak ajánlani tudom!" 

Egy kedves nyíregyházi ügyfelünk:

"Megrendeltük fürdőszoba bútorunkat, melyről konkrét elképzelésünk volt. Ezt a tervezettnél hamarabb és még jobban kivitelezve kaptuk meg. Szép és alapos munka. Köszönjük!" 

bottom of page