top of page
egyedi bútor szolgáltatások

SZOLGÁLTATÁSOK

Igényelje teljes körű, személyre szabott szolgáltatásainkat!
TERVEZÉS
BÚTOR KÉSZÍTÉS
BEÉPÍTÉS
Furniture Designer

Személyes konzultáció és helyszíni felmérés után cégünk szakemberei az Ön egyedi igényeihez szabják álmai bútorszettjét, legyen szó akár nappali, hálószoba, konyha vagy fürdőszoba bútorokról.

A tervezési folyamat közben akár többször is személyesen egyeztetünk, hogy a végeredmény ár-érték arányban, funkcionalitás és design szempontjából is a vásárlóink számára legmegfelelőbb legyen.

A tervek elfogadását követően az alapanyagok beszerzése következik, majd műhelyünkben megkezdjük az egyedileg tervezett bútorelemek legyártását és részleges vagy teljes összeszerelését.

Alapanyagaink amellett, hogy képviselik az aktuális trendeket mindenkor magas minőségűek, hogy szavatolják munkáink időtállóságát és értékállóságát.

konyha_Dark Hunton_Yildiz_4.jpg

Szakembereinkkel szükség esetén a bútorelemek  vagy teljes bútor szettek kiszállításáról és azok helyszíni beszereléséről is gondoskodunk.

Bizalmát azzal háláljuk meg, hogy Ön komplex szolgáltatást és igényes kivitelezést kap - mi pedig egy újabb elégedett Ügyfelet tudhatunk Vásárlóink egyre bővülő sorában.

bottom of page